Dames

Dansschoenen voor Latin & Salsa

Anna Kern dansschoenen kosten tussen € 99.95 / € 119.95 | Anna Kern Dansschoenen kopen

Wanneer u danst zult u merken dat de juiste dansschoenen echt een verschil kunnen maken. Dansschoenen voor dames hebben een suede zool, waardoor u goed kunt draaien en de schoenen erg wendbaar en licht zijn. Tijdens het dansen van Latin en Salsa is dit erg prettig. Het is belangrijk dat de schoenen goed aansluiten om uw voet, dus het is aan te raden om schoenen te kopen die nog flink strak zitten in het begin. Vooral als u gaat voor tangoschoenen die zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant gemaakt zijn van leer, zoals veel modellen van Anna Kern, gaan deze nog vormen naar uw voet. Ze zullen daardoor na verloop van tijd aanvoelen als een tweede huid.

Bij de meeste soorten dans is de keuze van de hakhoogte iets persoonlijks. U zult er zelf achter komen welke hakhoogte en welke vorm u het beste ondersteunen tijdens het dansen. Bij Latin en Salsa is het echter vaker prettig om een hogere hak te dragen, en zal dit in sommige gevallen worden aanbevolen door de leraar. In de collectie van Anna Kern vindt u verschillende soorten hakken, zodat u daarin de keuze hebt.

Qua design is bij dansschoenen aan u de keuze! Bij wedstrijden en voordansen zullen er waarschijnlijk schoenen voorgeschreven worden, maar wat u tijdens de lessen en feesten draagt is helemaal aan u. Kies eens voor een model wat u normaal niet snel zal dragen! Dansschoenen zijn al snel feestelijker dan uw normale schoenen, en ze mogen gezien worden! De schoenen van Anna Kern hebben exclusieve en mooie designs, uiteenlopend van klassiek en tijdloos naar modern en opvallend. Daarnaast zijn de schoenen gemaakt van de beste materialen, en is de afwerking prachtig.